top of page

Naprapat reddet beina mine!


De siste månedene har jeg jobbet hardt mot mitt releaseparty som er 11. mars på Ballroom. Jeg har danset masse og laget koreografi sammen med danserne mine. Vi har gjort en del bevegelser som kroppen min ikke er vandt med og jeg har ikke vært flink til å varme opp eller strekke ut. Det kom til et punkt i julen hvor jeg måtte sitte mens vi hadde øvinger og kun hadde mulighet til å være med på koreo, og måtte ta lange pauser fordi jeg hadde så vondt i leggene mine. Jeg hadde vondt når jeg gikk, kjørte, sov, hele tiden. Jeg følte det var noe med musklene mine og en av danserne mine anbefalte at jeg gikk til en naprapat hun kjente. Jeg hadde aldri hørt om naprapat og aldri vært hos en. Jeg prøvde det og det ble bedre etter bare en gang. Han masserte dypt i musklene og presset på steder det var stivt. han la også elektroniske pads som ga meg støt for å løse opp og gi signaler til nervene.

Per Steinar fra Naprapat landslaget har hjulpet meg og bokstaveligtalt komme meg på bena igjen!!!

Han satt også akupunktur nåler for å løsne opp der det fortsatt var stivt. I løpet av noen sessions har jeg blitt helt normal igjen. Jeg er evig takknemlig!!!

Jeg har også fått noen øvelser for oppvarming og tøying og såler til bruk i sko, slik at jeg ikke går og danser så flatt under fot sålen. Tusen takk!!!!!!!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page