top of page

BISLET BAD


Jeg har dratt på Bislet Bad siden jeg var liten ;) Det er en historisk perle av et bad og jeg har mange minner her fra min barndom og ungdomstid hvor jeg og noen venner hadde torsdagsklubb her.

Bislet bad har pusset opp en del og forandret litt fra den gang, men mye er det samme, da bygget er fredet. Her er hoved basseng salen og den har sin originale stil fortsatt. Det som er nytt er at de hav hengt opp koselige små lys rundt kantene som lyser opp når det blir mørkt ute.

Den originale klokken er her fortsatt og de gammeldagse garderobene er gjort om til vip garderober. Jeg husker fortsatt hvordan man gikk inn på en side, dro ned benken for å lukke og så man kunne sitte og skifte og så puttet alle klærne inn i skapet som ble låst igjen av døren. Et perfekt eksempel på flerbruk smarte interiør løsninger i et rom med liten plass.

De originale benkene er satt i den nye garderoben.

Og boblebadet har fått fint design og koselige levende lys og lavendel.

Is bassenget er gjort om til en is bøtte, men damp bastu er der fortsatt.

og vanlig bastu med nye fine fargede lys.

Noe annet som er nytt er denne Hydro massagen, med vann som spruter opp under kroppen og gir massage.

Man kan se på rolige bilder av strand og vann på skjermen eller justere styrke og område for massagen.

De har nå også trening, både mange former for yoga, hot yoga og yoga i vann...

... Samt et treningssenter og personlig trener, Ståle, som jeg gikk på Ila skole med som liten. Bislet Bad og Trening heter det nå. Under er et bilde av Ila skoles gymsal, i treningsrommet. altså mye historie i nærområdet.

Deilig våte kluter og vann med sitron for å slukke tørste.

Jeg må si at Bislet Bad og Trening både har greid å beholde sin identitet og historie samtidig som de har tilført mange flere muligheter og oppgraderinger. Det har blitt en blanding av bad, trening og spa. Veldig deilig å ha et sted som dette i nærheten hvor jeg kan dra og gjøre sunne ting for kropp og sjel.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page